Ekskluzive / Ky Zbuim I Madh I Këtij Shqiptari Do Ta Bëj MiIioner Çdo Shqipëtar Të Shqipërisë Dhe Kosovës

Ekskluzive / Ky Zbuim I Madh I Këtij Shqiptari Do Ta Bëj MiIioner Çdo Shqipëtar Të Shqipërisë Dhe Kosovës

Zbu limi i madh i këtij shqiptari do ta bëj miIioner çdo shqipëtar të Shqipërisë dhe Kosovës
Në një prej zonave kr ombajtëse në Tropojë është gjendur një ma siv k romi me një vlerë të konsideruesheme.

Ky zbu lim është bërë në Zogajt të Tropojës. Lajmi u bë i ditur nga biznesmeni Sahit Muja i cili pr etendon se ka zbu luar në vendin e tij rezervën e kr omit me sasinë më të madhe në botë.

Ky zb ulim po që është një zbu lim tejet i madh dhe një mundësi shumë e madhe për vendasit tanë…

Leave a Reply

Your email address will not be published.