Ekskluzive / Për 2 Javë E Ka Tjetërsuar Vi Rusi, Shihni Sa Ka Ndryshuar Politikani Dhe Shkrimtari Kosovar

Ekskluzive / Për 2 Javë E Ka Tjetërsuar Vi Rusi, Shihni Sa Ka Ndryshuar Politikani Dhe Shkrimtari Kosovar

Dy javë më parë njoftoi se ishte prekur me Co vid 19. Duket se viru si aktual ka ndikuar shumë në shëndetin e Jahja Llukës.
Anëtari i AAK-së dhe shkrimtari i njohur sapo ka publikuar një fotografi që dëshmon se Co vidi ka lënë gjurmë tek ai.
Ndër të tjera Lluka informon se tani është shëruar dhe ka rezultuar negativ në testin e fundit.
“Unë dhe familja ime e ngushtë, per me shume se dy jave u perballem me Sars Cov id-19, kete armik te pa barabarte, te fshehte dhe shume te pabese.
Nuk eshte fare e lehte pe rballja me Sars Co vid-19, konsultave te panderprera me mjeket te cilet ne infe ktiven ishin profesional dhe shum te kujdeseshem si dhe terapise se duhur, mbeshtetjes morale nga miqtë dhe familjarë te shumte, ia dolem ta kalonim kete situate dhe te rezultojme negativë me Co vid-19.
Faza rikuperuese kerkon kohen e vet dhe trajtimin e duhur”, shkroi Jahja Lluka në njoftim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *