Ekskluzive / U mbajt e fshehur me vite, por ja se çfarë kan të përbashkët Isa Mustafa me Naim Abazin

Ekskluzive / U mbajt e fshehur me vite, por ja se çfarë kan të përbashkët Isa Mustafa me Naim Abazin

U mbajt e fshehur me vite, por ja se çfarë kan të përbashkët Isa Mustafa me Naim Abazin

Nëse mendoni se mes kryeministrit Isa Mustafa dhe këngëtarit e moderatorit Naim Abazi ka diçka të përbashkët sa i përket pamjes, e keni gabim. hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Ata edhe mund të kenë diçka të ngjashme në fizikun e tyre, por ajo çfarë në të vërtet kanë të përbashkët kryeministri Mustafa dhe moderatori Abazi është vendlindja, shkruan Magazina.alhapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Të dy kanë lindur në fshatin Prapashticë të Komunës së Prishtinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.