EKSKLUZlVE / Del Video Ku Biden Flet Për Shqiptarët

EKSKLUZlVE / Del Video Ku Biden Flet Për Shqiptarët

Kandidati demokrat për pr esident të SHBA, Joe Biden, njihet si një nga personat që mbështeti fort, brenda Shtëpisë së Bardhë, fushatën b ombarduese të f orcave të NATO-s gjatë l uftës së Kosovës.

Para fushatës aktuale për pr esident ai lëshoi një d eklaratë lidhur me v izionin e tij të m arrëdhënieve të SHBA me Shqipërinë dhe Kosovën.

Në d eklaratën e Bajden thuhet se ai do të insistojë që të vendoset drejtësi për kr imet e l uftës në Kosovë, vendosjen e t rupave u shtarake sipas int eresave të s igurisë së SHBA dhe se do të kërkojë nga BE garantimin e l iberalizimit të vizave me Kosovën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.