EKSKLUZlVE / “Vuçiç Kë Rcënoi Me L Uftë”, Majko: Kosova Na Ka Ne, Ne Kemi Kosovën

EKSKLUZlVE / “Vuçiç Kë Rcënoi Me L Uftë”, Majko: Kosova Na Ka Ne, Ne Kemi Kosovën

Ish-kryeministri Pandeli Majko i ftuar në Radarin Inf ormativ në “ABC” me gazetaren Jonida Shehu komentoi përsëri deklaratën e fundit të presidentit serb Aleksandër Vuçiç.

Sipas Majkos deklarata e Vuçiç, i cili tha se “ko nflikti në Nagorno-Karabak ka treguar shembull se si është një k onflikt i ngrirë dhe që kur dikush e shkrin atë, mund të përshkallëzojë një k atastrofë të vërtetë”, tregon frymën politike që Serbia ka, dhe është krejtësisht e papërgjegjshme.

Majko i ka quajtur “deklarata tregtarësh” qëndrimet e Serbisë dhe vetë Vuçiç, të cilët kanë deklaruar se nuk mund të pranonin Kosovën si shtet, pa marrë asgjë në këmbim.

Më tej gjatë bisedës, duke marrë si shembull “ko nfliktin e sh uar” tashmë mes Ramës dhe Haradinajt, ish-kryeministri Majko theksoi se nuk ka pë rçarje mes shqiptarëve, se Kosova nuk bën dot pa Shqipërinë, dhe as Shqipëria pa Kosovën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.