EPlKE / Po Lici i Kosovës refuzoi t’ia jap dorën zyrtarit të Crvena Zvezda

EPIKE / Po Lici i Kosovës refuzoi t’ia jap dorën zyrtarit të Crvena Zvezda

Crvena Zvezda kishte marr rrugë drejt Kosovës për të zhvilluar ndeshjen ile.gale nga Zveçani, e vlefshme për Kupën e Serbisë.

Megjithatë, hyrja e tyre në ter.ritorin e Kosovës është ndalur nga P0licia e Kosovës në pikën kufitare në Jarinje. hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *