Epo Kjo Të Ndodh Kur Ja Prekë Gruan Boksierit | VIDEO

Epo Kjo Të Ndodh Kur Ja Prekë Gruan Boksierit | VIDEO

Epo Kjo Të Ndodh Kur Ja Prekë Gruan Boksierit | VIDEO

Tre meshkuj të de.hur në një qytet rus nuk kishin mundur as ta imagjinojnë se argëtimi i tyre në një lokal nate do të kishte një përfundim të keq për ta.

Derisa po argëtoheshin në lokal, njëri prej tyre kishte filluar ta nga’cmonte një femër që ishte afër tyre dhe kur ajo kishte re’fuzuar të shoqërohej me të de’huriit, ata me dh.unë provojnë ta tërheqin në këndin e VIP-ave.

Në ato çaste arrin burri i saj dhe nis të qërojë hesapet me tre të de’hurit;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *