Fare mos çaj koken/ Alfred Cako I Jep Kuren Manushit Të In Fektuar Me C Ovid: Për 5 Ditë Do Shë Rohesh

Fare mos çaj koken/ Alfred Cako I Jep Kuren Manushit Të In Fektuar Me C Ovid: Për 5 Ditë Do Shë Rohesh

Moderatori i njohur, Edi Manushi ka rezultuar pozitiv me C OVID-19. Këtë të martë ai ishte i ftuar në emisionin Ftesë në 5, ku foli rreth përjetimit të së mundjes dhe gjendjes së tij shëndetësore.

Por teksa po bisedonte me Bietën, në ekran, shfaqet një video-mesazh nga konspiracionisti Alfred Cako, një nga bashkëpunëtorët e tij në rubrikën Rrethi Katror në E Diell. Cako i uroi të shkuara mikut të tij dhe e sugjeroi një mj ekim amerikan, që sipas tij, ka efekete të larta ku ruese.

S’më dëgjove mua, kur thoja jo maskë, jo tampon, jo në spital, por dëgjoje më shumë Bledi Manen, mos i dëgjo këto rilindasit shumë më dëgjo mua, hajt të shkuara. Ki parasysh mjekimet e amerikanëve. Mos ça kokë se për 4-5 ditë je i shë ruar. Do dalësh për vrap, të mos harrosh vi taminën C, avokado, zi nk, vitaminën D lëng, ka thene Cako

Leave a Reply

Your email address will not be published.