Filozofi Blerim: Ja pse Presidenti Erdogan nuk reagoi për arre.st imin e krerëve të UCK-së

Filozofi Blerim: Ja pse Presidenti Erdogan nuk reagoi për arre.st imin e krerëve të UCK-së

Filozofi Blerim Latifi përmes një shkrimi në Facebook ka pyetur sot se pse presidenti turk, Tayip Erdogan nuk ka reaguar pas ar.rest. imit dhe konfirmimit të aktakuzës për ish-presidentin Hashim Thaçi dhe tre krerët tjerë,

Latifi ka thënë se ai nuk po reagon për arsye se nuk do që të shqetësojë presidentin serb, Aleksandër Vuciq.

Harrojeni prostatitin me këtë veprim 5 minutësh
MËSO MË SHUMË→

“Pse Erdogani se tha një fjalë për dërgimin e presidentit të Kosovës dhe të tre krerëve tjerë të UÇK-së në Hagë? Nuk është e vështirë të kuptohet: nuk do ta shqetësojë Vuçiqin, të cilit po i shet drona lu. ft arakë, dhe bizneset e mëdha që i ka në Serbi.Ai mendon: hajt se arnautët i rehatojë lehtë, duke u shitur dokrra fetare e osmane. Dhe deri me tani i ka dhezë bajagi mirë”, ka shkruar ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.