Foshnja E SapoIindur Habit Doktoret, Foto E Tij Bën Xhiron E Rrjetit..!

Foshnja E Sapolindur Habit Mjekët, Foto E Tij Bën Xhiron E Rrjetit (Foto)

Foshnja e sapolindur habit mjekët, foto e tij bën xhiron e rrjetit.Interneti është i mbushur foto të ndryshme që shprehin humor dhe shpesh krijojnë mundësi për të bërë meme të ndryshme.Mirëpo fëmija që shihni në foton e mësipërme ka bërë xhiron e rrjetit me foton e parë që i bënë pas lindjes.

Ai është ende në inkubator por kjo nuk e ka ndaluar të marrë pozicionin më të bukur për të lënë mundësi që të krijohen mijëra meme.Vetëm pak orë pasi ka lindur foshnja ka zënNë këtë pozicion si të një personi të rritur.Për më tepër, shikimi i humbur lart jep përshtypjen se tashmë është lodhur nga jeta.Mjekët dhe prindërit janë habitur nga reagimi i tij dhe për këtë arsye e kanë fotografuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *