Fyen Adelina: Shyqyr Zotit që u martova me një maqedon, shqipëtarët far e “Fll;iqur” dhe të së;murë në mendje’?

Fyen Adelina: Shyqyr Zotit që u martova me një maqedon, shqipëtarët far e “Fll;iqur” dhe të së;murë në mendje’?

Adelina: ‘Shyqyr Zotit që u martova me një maqedon, shqipëtarët far e “Flliqur” dhe të sëmurë në mendje’? / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Është kryqëzuar për shkak se u martua me një miliarder nga Maqedonia, shqiptarja Adelina Tahiri nuk është duke mundur ti rezistojë mediet, ajo i ka akuzuar duke thëne se janë te ç.mendur.ftuar ne një emision Adelina është pyetur për shtëpinë e re, e cila kushton miliona euro ndërsa ajo si duket është n.ervozuar me ketë pyetje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.