Gjesti human / Në Këtë Qytet Shqiptar Kush Nuk Ka Lekë Mund Ta Marrë Bukën Falas: Ndihmohen Ata Që Janë Në Nevojë

Gjesti human / Në Këtë Qytet Shqiptar Kush Nuk Ka Lekë Mund Ta Marrë Bukën Falas: Ndihmohen Ata Që Janë Në Nevojë

Gjesti human / Në Këtë Qytet Shqiptar Kush Nuk Ka Lekë Mund Ta Marrë Bukën Falas: Ndihmohen Ata Që Janë Në Nevojë

Një veprim që duhet përshëndetur është i një furre në qytetin e Pejës.
Bëhet fjalë për “Diellin”, biznesin që ka vendosur të shpërndajë bukë falas për familjet në nevojë.
“Ata që nuk kanë mundësi ekonomike dhuron buka falas”, ishte mesazhi i tyre.
Një veprim tejet i duhur nga furra e Pejes dhe shembull per furrat tjera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *