Habit Ekspertja: Edhe Nëse Burri Ju Rr Eh, Duhet T’i P Uthni Këmbët

Habit Ekspertja: Edhe Nëse Burri Ju Rr Eh, Duhet T’i P Uthni Këmbët

Një deklaratë e një eksperteje m artesash ka shk aktuar debat të madh në Iran duke detyruar televizionin që të fshijë emisionin ku u transmetua.

Bëhet fjalë për një eksperte ma rtesash e cila në emision është shprehur se gratë duhet t’i pu thin këmbët burrave edhe nëse ata janë të dr oguar apo i rr ahin.

“Një të premte në mbrëmje, kur burri juaj të jetë duke p ushuar në divan, vendosni një legen poshtë këmbëve të tyre. Ngadalë, bëjini një masazh këmbëve, thajini me një peshqir, dhe në fund p uthini këmbët e tyre.” – deklaroi eksp ertja në intervistën e saj.

“Një trajtim i tillë me ujë me trëndafila, kripë, ose qumësht do i mbajë burrat tuaj të k arikuar për një muaj”. Edhe nëse burri juaj është i v arur nga dr oga, apo ju rr eh, thjesht bëjeni dhe do shihni mr ekulli në jetën tuaj, vijoi më pas ajo.

Një d eklaratë e tillë ka shk aktuar debat të madh edhe në Iran. Televizioni është d etyruar të fshijë emisionin, ndërsa de klarata e saj është ir onizuar së shumti në mediat sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.