Historiani Buxhovi: Hashim Thaçi Është Tra Dhëtar Ndoshta Edhe Më I K Eq Se Esat Pasha

Historiani Buxhovi: Hashim Thaçi Është Tra Dhëtar Ndoshta Edhe Më I K Eq Se Esat Pasha

Shkrimtari e historiani Jusuf Buxhovi në emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini ka folur për historinë e trojeve shqiptare dhe ka komentuar profilet e një sërë personaliteteve shqiptare.
Historiani ka thënë se bisedat mes Thaçit dhe Vuçiqit për shkë mbime te rritoresh fak torizojnë Serbinë dhe Rusinë në Ballkan.
Ai cilson ish presidentin e Kosovës z.Hashim THaçi si një tra dhëtar që e shiti Kosovën madje ai kishte bërë edhe një krahasim tejet të rë ndë ku kishte thënë se Hashim Thaçi është më i ke q se Esat Pasha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *