Igballe Huduti: Puna e HaliI e EIvis është me shku në xhami, e jo mu marrë me bamirësi! -Video-

Igballe Huduti: Puna e HaliI e EIvis është me shku në xhami, e jo mu marrë me bamirësi!

Igballe Huduti: Puna e Halil Kastratit e Elvis Naçit është me shku në xhami, e jo mu marrë me bamirësi!

Ikballe Huduti ka krítíkuar hoxhollarët Halil Kastratin dhe Elvis Naçin për mënyrën se si e bëjnë bamirësinë ndaj njerëzve në nevojë. ‘’Është e turpshme me ua kallxu fytyrat e njerëzve. Shko e fotografo shtëpitë. Halil Kastrati e Elvis Naci kanë kriju inferioritet me ata fëmijë mé póshté ndíqní vídeón nga ikballja.

Ndërsa, Huduti Berisha ka deklaruar se duhet matur veprimet sepse sipas saj veprimet mund të lëndojnë më shumë se ndihma.

‘’Ata e kanë shpërblim prej Zotit, por duhet të maten veprímet, sepse veprímet të lëndojnë më shumë se sa ndihma’’, ka thënë ajo.

Per me shume ndiqeni videon ne vazhdim..

Leave a Reply

Your email address will not be published.