Pija Më E Fuqishme PopuIIore Për Veshka: Për Dy Javë Shkrin Gurët, I Nxjerr Jashtë E Pastron Trupin Nga HeImet!

Pija më e fuqishme popullore për veshka: Për dy javë shkrin gurët, i nxjerr jashtë e pastron trupin nga helmet!

Ilaçi më efikas, por njëherësh edhe më i lirë për të gjithë ata të cilët kanë probleme me veshkat është meli

Ky drithë i lirë mund të gjendet në cilindo dyqan të ushqimit të shëndetshëm, mirëpo meqenëse përdoret si ilaç duhet blerë atë që është më cilësor dhe sipas mundësisë – organik.

Në të vërtetë, meli për dy javë zgjidh problemin me veshkat, nxjerr jashtë gurët dhe eliminon infeksionin, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, meli (Panicum miliaceum) është ushqim i shkëlqyeshëm edhe për personat anemikë, por është artikull i mirë edhe për të gjithë ata të cilët vuajnë nga gastriti.

Rreth këtij artikulli kohëve të fundit gjithnjë e më shpesh po flitet, ndërsa ndikimi i tij shërues është konstatuar në studime të ndryshme.

Përndryshe, meli është një nga drithërat më të njohura që posedon vlerë të lartë ushqyese dhe shëruese.

Pije për veshka

Në mbrëmje hidhni 200 gramë mel në një enë të thellë dhe qitni dy litra ujë. Në mëngjes në një enë të veçantë ngadalë kullojeni tepricën e ujit të bardhë të cilin meli nuk e ka thithur.

Ky ujë pihet si ilaç gjatë ditës në sasinë e cila i përshtatet organizmit.

Pas dy javësh të konsumimit të rregullt të këtij uji, veshkat do të duhej të jenë në gjendje pakrahasueshëm më të mirë, inflamacioni do të zhduket, gurët do të nxirren jashtë – dhe veshkat do të rigjenerohen.

Kështu keni eliminuar inflamacionet, keni përtërirë indet e veshkave dhe organet e traktit urinar. Me konsumimin e melit, do të ndihmoni shëndetin e veshkave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *