Imami në Suharekë vendos flamurin kombëtar në minare të xhamisë. Si e komentoni kete veprim..?

Imami në Suharekë vendos flamurin kombëtar në minare të xhamisë. Si e komentoni kete veprim..?

Imami në Suharekë vendos flamurin kombëtar në minare të xhamisë. Si e komentoni kete veprim..?

mami i xhamisë së fshatit Studençan të Suharekës, për nder të 28 nëntorit, ka vendosur në minaren e xhamisë flamurin kombëtar.

Sot shënohen tri ngjarje të rëndësishme: Dita e Flamurit, datëlindja e legjendarit Adem Jashari dhe dalja për herë të parë publike e Ushtrisë Çliri

mtare të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.