Ja cfare ndodh me ata qe e braktisin namazin e Xhumase pa arsyje..!

Kujdes! Ai qe braktis pa arsyje Xhuman Allahu do të vendos një vulë në zemrën e tijë

Ja cfare ndodh me ata qe e braktisin namazin e Xhumase pa arsyje..!
Ibn Kajjim el Xheuzi, Allahu e mëshiroftë, ka thënë:

“Namazi i Xhumasë është një nga obligimet më të rëndësishme në Islam, dhe një nga tubimet më të mëdha të muslimanëve. Mbledhja në Xhuma është më e rëndësishme dhe më e obligueshme se çdo tubim tjetër përveç Arafatit(mbledhjes në Arafat).
Kushdo që e braktis atë, Allahu do të vendos një vulë në zemrën e tij.”

Burimi: (Zed el Me’ad ,1/376)

Burimi: (Zed el Me’ad ,1/376)

Leave a Reply

Your email address will not be published.