Një Truk / Ja Si Ta Rrisni Shpejtësinë E Internetit Me Këtë Truk Të Thjeshtë

Një Truk / Ja Si Ta Rrisni Shpejtësinë E Internetit Me Këtë Truk Të Thjeshtë

Të gjithë jemi bërë të varur nga interneti. Shumica prej nesh ndjehemi të humbur pa internet. Problemet me internet të ngadalshëm mund të jenë me të vërtetë nervozuese, kjo pasi sot interneti përdoret jo vetëm për komunikim por edhe për biznes.

Sot ka një numër pajisjesh që varen në Wi-Fi, si celularët, tabletët dhe laptopët. Ristartimi i ruterit nuk ju ndihmon për ta rritur shpejtësinë, por ekzistojnë disa mënyra që përmirësojnë shpejtësinë tuaj të internetit për të paktën tri herë më shumë. Mos e mbani ruterin afër objekteve metalike ose elektrike sepse kjo ju dobeson transmetimin e valeve. Pra disa edhe perdorin nje kanaqe te ndare ne gjyse,e vendosin ne Cepet e Dhomes dhe ajo iu ndihmon qe valet te forcohen brenda shtepise apo objektit ku jeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.