Katastrof e madhe! Shikoni Çfarë Breshëri I Fri.kshëm Bie Në Fra ncë!

Katastrof e madhe! Shikoni Çfarë Breshëri I Fri.kshëm Bie Në Fra ncë!

Shikoni çfarë breshëri i fri kshëm bie në Francë!-Në videon e mëposhtme tregohen momentet kur në France bie një breshër vërtetë i fr ikshëm. Pamjet janë fiksuar në nje qytetin e te frances nga një banor. Në pamje duket se si bien kokrra mjaft të mëdha breshëri dhe me një forcë të madhe. Njerëzit përpiqen të largohen me shpejtësi. Raportohet se shumë automjete u d ëm tua n rën dë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *