Këngëtareja e njohur Leonora Jakupi I Shkruan Djalit Të Hashim Thaçit, Ia Thotë Disa Fjalë Për Babanë E Tij

Këngëtareja e njohur Leonora Jakupi I Shkruan Djalit Të Hashim Thaçit, Ia Thotë Disa Fjalë Për Babanë E Tij

Endrit Thaçi, djali i ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka bërë një shkrim për babanë e tij, pas konfirmimit të ak takuzës nga Gjy kata Speciale. Si rrjedhojë ky i fundit dha dorëheqje nga pozita e të parit të vendit.
Djali i Presidentit Thaçi, Endrit Thaçi, publikoi një fotografi me babanë e tij në rrjetin social In stagram, duke shkruar disa fjalë për të.
Mes komenteve të shumta, në sy bie komenti i këngëtares së njohur shqiptare, Leonora Jakupi.
Jakupi, e cila ka origjinë nga i njëjti qytet prej nga vjen familja Thaçi, i ka shkruar një koment Endritit, duke ia bërë me dije që të jetë krenar me babain e tij.
“Respekt dhe mirënjohje pafund për Babin tënd e Presidentin tonë!”, ka qenë komenti i këngëtares Jakupi, që njëherësh ka marrë edhe pëlqimin e Endritit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *