Këngëtarja e njohur Remzie Osmani i përlot të gjithë me rrëfimin e saj, ja qfarë i ndodhi vëllaut të saj…/ VIDEO

Këngëtarja e njohur Remzie Osmani i përlot të gjithë me rrëfimin e saj, ja qfarë i ndodhi vëllaut të saj…

Remzie Osmani i përlot të gjithë me rrëfimin e saj, ja qfarë i ndodhi vëllaut të saj
Këngëtarja Remzie Osmani ishte në Prive e ftuar në rubrikën “5 data”. Ajo rrëfeu momente të bukura dhe të vështira të jetës së saj. Si rrallëherë, Osmani foli edhe për humbjen e vëllait të tretë në moshë shumë të re nga një sëmundje e rëndë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.