Keto Jane Kembet e Nje Ushtari Qe Ka Bartur Ar,me prej Shqipnie ne Kosove.

Keto Jane Kembet e Nje Ushtari Qe Ka Bartur Ar,me prej Shqipnie ne Kosove.

Jan publiku disa Ushtar te Uck-s te lodhur dhe rraskaptur gjat bartjes rruges Shqipri Kosov qe ishte relacioni i shpesht i suhtarve te Ushtris Qlirimtare te Kosoves. Keto pamje u beren publike pasi qe po shahen dhe po fyhet UCK-ja, disa ish ushtar kan bër kete veprin ne shej revolte te madhe p

er ata qe po e shajn UCK-në ata kan disa fjal per ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.