Kjo Na Pr Et Deri Në 3-Mujorin E Parë Te 2021”, Ja Cfare Thone Meteorologët

Kjo Na Pr Et Deri Në 3-Mujorin E Parë Te 2021”, Ja Cfare Thone Meteorologët

Kohet e fundit Or ganizata Boterore M eteorologjike ka bere me dije se fenomeni i quajtur ‘La Ninja’ qe po ndodh ne Oq eanin Pa qesor duket se tashme po fut ne rrjedhen e saj edhe zo na te tjera

‘La Ninja’ si fenomen sipas pa rashikimeve pritet te zgjase deri ne 3 muajt e pare te 2021 qe me shume gjasa do te shoqerohet me rryma te ftohta ne ujerat e P aqesorit.Kjo rrjedhimisht do te sjelli qe edhe me tej te mperaturat te jene te ulta.

Megjithate kjo qe pritet te ndodhi nuk e ndryshon motin e nxehte qe e k arakterizoi vitin 2020 duke qene se nga specialistet cilesohet si nje prej tre fazave te njohura.

Tre fazat janë: El Ni/njo që sjell rry/ma të ngrohta ujore, La Ni/nja të ftohta dhe një fazë neutrale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *