Krenari “Gazeta Zvicerane” shkruan për p0licin hero në Kosovë i cili shpëtoi dhe ndihmoi zviceranen

Krenari “Gazeta Zvicerane” shkruan për p0licin hero në Kosovë i cili shpëtoi dhe ndihmoi zviceranen

Një grua zvicerane është grab itur gjatë pushimeve të saj në Kosovë.

Fajtori ishte dashuri i saj nga Kosova.
Por pastaj batica u kthye për vi.kt’imën. Një oficer policie ndihmoi gruan e dëshpëruar në nevojë dhe e linte të qëndronte në shtëpinë e tij, shkruan gazeta zvicerane Blick.ch.

Isa F. (emër i ndryshuar) përjetoi tme’rrin në Kosovë.

Gruaja zvicerane u grab it nga i dashuri i saj në qytetin e Suharekës dhe la në këmbë në mes të rrugës.
Sipas kësaj, burri që vjen nga qyteti i Vushtrrisë, zviceranes ia kishte marrë një Samsung S8 dhe iPhone 8, 3,000 franga dhe pasaportën e saj të martën pasdite. Pastaj, ai u nis me BMW-në e tij të hirtë dhe la gruan e dëshpëruar zvicerane duke qëndruar në rrugë.

Sidoqoftë, vushtrriasi nuk dukej se kishte qëllime romantike. Në vend të kësaj, ai u shfaq me një burrë tjetër në vendin e rënë dakord dhe graniti zviceranen.
Gruaja e frik ësuar më pas shkoi në p0lici. Aty ajo e përshkroi gjendjen e saj te oficeri i po lic isë Blerim Kuqi. Për shkak se ajo nuk dinte ku të shkonte pa dokumente dhe para, pol ici i ofroi strehë asaj në shtëpinë e tij.

Blerim Kuqi e ndihmoi gruan të merrte një pasaportë të re dhe të udhëtonte përsëri në shtëpi.
Telefonat celularë të vjedhur u sig.uruan nga hajdutët dhe iu dorëzuan pronares. Ambasada i dha asaj një pasaportë të re, shkruan gazeta. Ajo ishte në gjendje të shkonte në shtëpi të mërkurën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.