Kryetari Molliqaj: “Më Përpara Bashkpunojm Me Listen Srbska, Se Me Albin Kurtin.”

Kryetari Molliqaj: “Më Përpara Bashkpunojm Me Listen Srbska, Se Me Albin Kurtin.”

Kryetrari i PSD-së, Dardan Molliqaj tha se partia e tij momentalisht nuk e ka në plan të bëj koalicion me asnjë parti, por ai tha më përpara bëjm marrëveshje me listen Srbska, sesa me Albin Kurtin.
Molliqaj tha: ‘Ne si parti asnjëherë nuk bëjm marrëveshje me Kurtin, me përpara hyjm ne koalicon me Listen Srbska sesa me Vetëvendosjen.’
Kjo de klaratë e Dardadn Molliqajt një de klaratë tejet e rëndë ndaj Lëvizjes Vetëvendosje dhe Albin Kurtit ku ai thot se më përpara do të bashkpunonte me listën Srbska se sa me Albin Kurtin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.