Ku Po Shkon Bota 0 ZOT? Vajza 11-Vjeçare Mbetet Sht Atzënë, Nëna E Saj H Umbet Vetëdijen Kur Zb Ulon Se Kush E Bëri Atë

Ku Po Shkon Bota 0 ZOT? Vajza 11-Vjeçare Mbetet Sht Atzënë, Nëna E Saj H Umbet Vetëdijen Kur Zb Ulon Se Kush E Bëri Atë

Një vajzë 11-vjeçare kineze, ka mbetur sht atzënë. Emri i saj nuk është bërë i ditur, por atë e th ërrasin me përkëdheli Lele.

Vajza ishte ab uzuar për vite me radhë nga roj et e shkollës po në ambientet e klasës. Ka qenë nëna e vajzës, ajo që pa se vajza e saj nuk ishte mirë dhe e çoi për vizitë te mjeku.

Ajo mendoi se vajza e saj mund të ishte ftohur, por kur mj eku i tha se vajza e saj priste fëmijë ajo hu mbi nd jenjat. Më pas vajza i tregoi çdo gjë nënës dhe u l ajmërua edhe po licia.

Atë kishin filluar ta ab uzonin që kur ishte 9 vjeçe. Një nga rojet Liu Boaming, u kap nga po licia. Ai është 50 vjeç dhe është i ma rtuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.