Kur thot Zoti bëhu behet ! Kjo Grua 42 Vjeçe Ka Lindur 4 Vajza Binjake Identike, Ndodh Shumë Rrallë

Kur thot Zoti bëhu behet ! Kjo Grua 42 Vjeçe Ka Lindur 4 Vajza Binjake Identike, Ndodh Shumë Rrallë

Një grua 42 vjeçare është bërë nënë e katër vajzave. Ajo nuk e priste këtë gjë. Ajo dhe burri i saj e kishin një vajzë dhe nuk e kishin menduar.
Mjekët kur panë ekot thanë se do të bëhej me tre vajza, po kur lindi ishte një surprizë e madhe. Ajo lindi katër vajza dhe të katërta janë binjake identike.
Që kjo që ndodh shumë rrallë. Askush nuk ishte i përgatitur, madje as mjeku, sepse siç duket një nga foshnjat ishte fshehur totalisht pas motrës së tij gjatë kohës që ishte bërë eko.
Tani ajo është shumë e lumtur që ka 5 vajza dhe katër prej tyre janë identike. Më poshtë po sjellim edhe fotot që do ua ngrohin ze mrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *