l biri i Hashim Thaçit Shkon Në Hagë, Por Jo Duar Zb Razur, Ja Çka Kishte Me Veti Për Babain

I biri i Hashim Thaçit Shkon Në Hagë, Por Jo Duar Zb Razur, Ja Çka Kishte Me Veti Për Babain

Në përkrahje të babait të tij, Endrit Thaçi, djali i ish-presidentit Thaçi, ka qëndruar dje para objektit të Gjy katës Speciale në Hagë, teksa në duar ka mbajtur flamurin e Us htrisë Çlirimtare të Kosovës.
Ai është parë në shoqëri edhe të disa personave të tjerë, ndërsa fotografia është realizuar nga agjencia AP.
Krahas flamurit të UÇK-së është parë edhe ai Kuq e Zi.
Hashim Thaçi ka pasur dje paraqitjen e parë në seancën e Gjy katës Speciale, teksa ka de klaruar se i ka dëgjuar të gjitha ak uzat dhe “i hedhë poshtë të gjitha”.
Para gjy katësve të Speciales ka dalë dje edhe ish-zëdhënësi i UÇK-së, Jakup Krasniqi

Leave a Reply

Your email address will not be published.