l Famshmi Di Caprio I Kërkon Ll Ogari Hapur Fare Edi Ramës: Si Munde Ti Ta Bësh Atë….

I Famshmi Di Caprio I Kërkon Ll Ogari Hapur Fare Edi Ramës: Si Munde Ti Ta Bësh Atë….

Aktori i njohur Leonardo Di Caprio, prej kohësh i është bashkuar fushatës për mbrojtjen e lumit Vjosa nga HEC-et. Ai ka rea guar sërish dhe ka postuar një foto të lumit Vjosa në profilin e tij në In stagram. Fotoja me mesazhin “Vjosa, jo diga” shoqërohet më një shkrim të gjatë.Sipas aktorit lajme të mira vijnë nga Shqipëria për mbrojtjen e Vjosës. “

Në 25 Sht ator, Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama njoftoi se projekti i digës Kalivaç u refuzua dhe se zona do të bëhet një park kombëtar. Parku Kombëtar i lumit të Vjosa do të bëhej vendi më i madh i Evropës për ruajtjen e lumenjve që mbulon disa qindra kilometra lumenj dhe përrenj dhe mbron qindra apo edhe mijëra specie, si ngjala e Evropës në rre zik gl obal dhe flutura e Vjosës e zbuluar së fundmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.