l FUNDlT – Albini Lajmërohet Nga Banesa: Jam Mirë Por Ku Jdes Se …

l FUNDlT – Albini Lajmërohet Nga Banesa: Jam Mirë Por Ku Jdes Se …

Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka thënë se që nga in fektimi me ko ronavirus pasditja e sotme ishte e para pa si mptoma, shkruan IndeksOnline.
Ai bëri thirrje që ata që se kanë kaluar Co vid-19 të kenë kujdes pasi thotë se nuk është një gr ip i zakonshëm.

“Analizat e gj akut më dolën normale. Duket që u nxora nga C OVID-19 pa pn eumoni. Diciplina është vendimtare. Kam marrë rregullisht i laçet, kam respektuar udhëzimet dhe këshillat e mjekëve.
Nëse nuk e keni kaluar C OVID-in, keni kujdes, sepse nuk është sikur gr ipi i zakonshëm.
Të gjithë juve qytetarë që jeni të sëmurë nga vi rusi e ndjeheni të pasigurt, apo juve punëtorë shëndetësor që jeni të dë rrmuar nga trajtimi i të së murëve, u jam mirënjohës sa s’thuhet për qëndresën, angazhimin e kontributin dhe ju inkurajoj të mos dorëzohemi tash. Nuk e kemi ende va ksinën, por e kemi përvojën që na shërben dhe vullnetin me të cilin shërbejmë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *