l Pa cipë / Gazetari Nano Nuk Përmbahet Fare Dhe Nuk Lë Gjë Pa Thënë Për Myslimanët

Pa cipë / Gazetari Nano Nuk Përmbahet Fare Dhe Nuk Lë Gjë Pa Thënë Për Myslimanët

Analisti Mustafa Nano, ka krijuar sërish po lemika me de klaratat e tij për besimtarët myslimanë.
Nano de klaroi se myslimanët nuk janë politikisht korrekt, pasi sipas tij ata e spër dre dhin fjalën kur duhet të mbrojnë nderin e Kuranit. Ai ka kërkuar që besimtarët myslimanë të ballafaqohen me njëri-tjetrin përsa i përket fesë që predikojnë dhe Kuranit.
“Unë do të doja që myslimanët të ball afaqoheshin. Myslimanët nuk janë politikisht korrekt asnjëherë dhe e spër dredhin fjalën kur vjen puna kur duhet të mbrojnë nderin e Kuranit.
Qëndrimet e tyre i mbrojnë deri në fund. Me të gjitha arsyetimet që bëjnë myslimanet kanë mbajtur qëndrimin se fajin e ka perëndimi dhe Evropa”, u shpreh analisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *