l pari Turk Erdogan, Falënderon Shqipërinë, Kosovën Dhe Vendet Tjera Për Solidarizimin

I pari Turk Erdogan, Falënderon Shqipërinë, Kosovën Dhe Vendet Tjera Për Solidarizimin

Presidenti turk Erdogan, falënderon Shqipërinë, Kosovën dhe vendet tjera për solidarizimin

Nëpërmjet T witter, Presidenti Turk Erdogan, ka falënderuar të të gjitha shtetet për solidarizimin pas të rmetit që go diti Izmirin.
Ai në T witter ka shpërndarë një fotografi me flamujt e shteteve të cilëve iu falënderua, përfshirë Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë dhe Kosovën.
Nëpërmjet T witter, Presidenti Turk Erdogan, ka falënderuar të të gjitha shtetet për solidarizimin pas të rmetit që go diti Izmirin.
Ai në T witter ka shpërndarë një fotografi me flamujt e shteteve të cilëve iu falënderua, përfshirë Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë dhe Kosovën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.