l Përgjigjet Edi Ramës Elona Guri: 0 Zuzar, Nuk Do Ta Keni Më LSI Në Krah, Por Vetëm Përballë!

l Përgjigjet Edi Ramës Elona Guri: 0 Zuzar, Nuk Do Ta Keni Më LSI Në Krah, Por Vetëm Përballë!

Drejtuesja e LSI në Qarkun e Durrësit, Elona Guri ka r eaguar pas de klaratave të Edi Ramës k undër LSI.

Guri shprehet se në vitin 2013 Edi Rama lutej që të kishte në krah LSI dhe Ilir Metën, por tashmë do ta ketë vetëm përballë.

“Koha më e lavdërueshme e jotja është pikërisht 2013, kur i luteshe Ilir Metës dhe i kërkoje falje për çdo gjë. Sot, megjithë dëshirën tënde të s ëmurë për ta pasur LSI-në në krah e ke marrë përgjigjen dhe nuk do t’a kesh më. Në krahun tënd, si sot tek plehrat do kesh arkitektët e plehrave asnjë tjetër! Tani që zuzarët u bënë bashkë të gjithë qytetarët dhe atdhetarët do jenë bashkë”,- shprehet Elona Guri në një p ostim në F acebook.

Gjatë takimit të zhv illuar sot në Durrës, k ryeministri Edi Rama s ulmoi Pr esidentin Ilir Meta, kreun e PD, Lulzim Basha dhe kr yetaren e LSI, Monika Kryemadhi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *