Lajm i fundit / Lekundet sërish Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, shënohet një tjetër tërmet i fuqishëm

Lajm i fundit / Lekundet sërish Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, shënohet një tjetër tërmet i fuqishëm

Shkundet sërish Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, shënohet një tjetër tërmet i fuqishëm
Një lëkundje e fortê sizmike u ndje sot në mëngjes rreth orës 04:54 minuta. Për pak sekonda toka në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni u shkund duke risjellë frikën e një viti më parë në vendin tonë.

Tër.meti është regjistruar në orën 04:54

Leave a Reply

Your email address will not be published.