Lajm i mir / Propozohet Që Të Lirohen Nga Pagesa E Rrymës Të Gjithë Qytetarët!

Lajm i mir / Propozohet Që Të Lirohen Nga Pagesa E Rrymës Të Gjithë Qytetarët!

Lajm i mir / Propozohet Që Të Lirohen Nga Pagesa E Rrymës Të Gjithë Qytetarët!

Partia Demokratike e Ashkalinjve të Kosovës i ka bërë thirrje k ryeministrit të vendit, Avdullah Hoti, që t’i lirojë qytetarët nga pagesa e rrymës.

Përmes një komunikate për media, PDAK-ja ka thënë se Hoti duhet ta kuptojë se komuniteti Ashkali ndodhet në gjendje të mj erueshme dhe se duhet të ndihmohen u rgjentisht.

“Kr yeministër Hoti, ju duhet tani të ua lehtësoni jetën qytetarëve të Kosovës, sidomos familjeve me të ardhura të vogla. Zotëri Kr yeministër ju duhet ta kuptoni se komuniteti Ashkali ndodhet në gjendje të mj erueshme edhe për shkak të pandemisë, tanimë jemi të shoqëruar me një v irus, i cili po merr jetëra njerëzish. Andaj kërkojmë që ju ta ndihmoni u rgjentisht komunitetin Ashkali dhe të gjithë qytetarët në nevojë”, thuhet në komunikatën e kësaj partie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *