Lengu i cili te shpeton një herë e mirë nga infe/ksioni në veshka. Kohët e fundit eshte përhapur në masë

Lengu i cili te shpeton një herë e mirë nga infe/ksioni në veshka. Kohët e fundit eshte përhapur në masë

Në ditët e sotme njerëzit konsumojnë shumë ushqime të shpejta dhe pije artificiale të mbushura me sheqer dhe kimikate që dëmtojnë trupin. Po ashtu, organizmit i duhet të punojë dyfish për t’i tretur ato.

Ndaj, gjëja më e mirë që duhet të bëni është t’i detoksikoni organet më të prekura nga këto ushqim.

Veshkat janë një dnër organet më të rëndësishme të trupit. Edhe pse shumë herë funksioni i veshkave nënvlerësohet, ato funksionojnë më mirë nga sa mendoni ju.

Veshkat janë përgjegjëse për shumë procese në tupin tonë, si: për prodhimin e hor moneve, pastrimin e gja kut, rregullimin e metabolizmit të trupit, etj.

Prandaj, duhet të tregoni një kujdes të madh, sepse ke qfunksionimi i tyre mund të ndikojë në shumë procese të rëndësishme.

Nëse ndjeheni të fryrë gjatë gjithë kohës, po shtoni në peshë shpejt, ndjeni dhimbje në pjesën e poshtme të shpinës, etj, duhet të shqetësoheni sepse keni probleme me veshkat.

Filloni menjëherë të detoksikoni veshkat dhe t’i pastroni ato sapo të ndjeni një nga këto shenja. Për të mbajtur larg infe ksionet dhe gu rët në veshka, kjo është receta më e mirë me 2 përbërës.

Përbërësit:

-1 lime

-2 gota shalqi

Udhëzime:

Vendosni shalqirin në një shtry dhëse frutash. Hidhni më pas lëngun e limes dhe lërini për pak sekonda derisa të merrni një përzierje homogjene. Hidheni lëngun në një gotë dhe pijeni menjëherë.

Kjo recetë është një pije perfekte e pasur me vitaminë C, kalium dhe kripëra minerale që funksionon si një diuretik. Ju ndihmon të largoni toksinat dhe madje edhe gu rët e vegjël të veshkave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.