Letra Prekëse E Nënës: 2 FjaIë Për GjinekoIogun Që Më KëshiIIoi Të Ab.Ort.Oja kete Engjull..!

Letra Prekëse E Nënës: Dy Fjalë Për Doktorin Që Më Këshilloi Të Ab.ort.oja (FOTO LAJM)

Courtney Baker zbuloi se fëmija që ajo mbante në barkun e saj ishte me sindromën DoënTani që vajza e është pranë saj, ajo i ka shkruajtur një letër mjekut, i cili e këshilloi atë të bëjë abo’rt.

“Vajza jote është Down, të këshilloj të bësh abor’t”, janë fjalët që mjeku i ka shqiptuar nënës së re australiane Courtney Baker.

Por,Baker së bashku me bashkëshortin vendosën që ajo të mos e ndërpresë shtatzëninë. Tashmë që Emmy bëri 15 muaj, nëna i shkroi një letër mjekut:

I dashur Doktor,Unë kam ardhur tek ju gjatë periudhës më të vës.htirë të jetës sime. Isha e tme.rruar, e shq.etësuar, e zhg.ënjyer.Ju më pyetët mua dhe partnerin tim në qoftë se ne e kishim kuptuar se si vajza jonë me sindromën Doën do të ulte cilësinë e jetës sonë.

Dhe unë e kam zemërën të thyer në mendimin që ju mund ta thoni edhe sot, për një nënë. Por më së shumti unë jam e trishtuar për faktin se ju kurrë nuk do të keni privilegjin të dini për vajzën time, Emersyn.

Sepse, Emersyn jo vetëm përmirësoi cilësinë e jetës sonë, por ajo ka prekur zemrat e qindra njerëzve. Ajo na dha një vendosmëri dhe gëzimin që janë të pamundura për tu përshkruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.