Lideri Erdogan Bën Një Dhuratë Të Madhe E Me Vlerë Për Shqiptarët, Rama: Jam Shumë I Lumtur

Lideri Erdogan Bën Një Dhuratë Të Madhe E Me Vlerë Për Shqiptarët, Rama: Jam Shumë I Lumtur

Nuk janë në një pritje të rëndësishme qeveritare, por pjesëmarrës në ceremoninë solemne të mbjelljes së 1 mijë fidanëve në zonën e Farkës në Tiranë, dhuratë e qeverisë turke, raporton Ora News.

Dhe shefi i qeverisë, Edi Rama nuk e humbi shansin të falenderonte edhe një here publikisht mikun e tij, presidentin e Turqisë, Recep Tayyip Erdogan.

Edi Rama: Ky është edicioni i dytë i një festivali ndërkombëtar, organizuar nën kujdesin e Erdogan, në edicionin e parë në shumë vende të botës në të njëtjën orë janë mbjellë 1 milion penmë. Ka hyrë edhe në librin guiness të rekordeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.