lnveston 90 000 Euro Shteti Për Videoklipin E Tunës, Që Mund Të Ishte Vetem 65 Euro…!!!

Investon 90 000 Euro Shteti Për Videoklipin E Tunës, Që Mund Të Ishte Vetem 65 Euro…!!!

Portali News33 ka arritur të sigurojë informacionin se Ministria për Sistem Politik dhe Marëdhënije ndërmjet Bashkësive ka harxhuar 90.000 mijë euro për video klipin e këngës së alfabetit të kënduar në një version ndryshe “modern”, nga këngëtarja Shkupjane, Altuna Sejdiu.Siç është njoftuar më herët nëpër media, regjisori i kësaj kënge është një maqedon me emrin Aleksandar. Në ministrinë e udhëhequr nga Artan Grubi po mbizotron heshtja rreth harxhimeve të këngës. Nga ky dikaster ende nuk kanë kthyer pwrgjigje portalit News33 zyrtare se sa mjete buxhetore janë harxhuar për këngën e Tunës.

Kundër dukjes fizike të Tunë s në këgën e alfabetit reaguan dit më parë profesor e arsimtarë në detyrw të cilët thonin se kënga ka humbur dhe ka zbehur madhështinë e festës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.