lronizon Baton Haxhiut: Kështu Kërceu Kadri Veseli Nga Aeroplani Për T’u Nisur Drejt Kosovës

Ironizon Baton Haxhiut: Kështu Kërceu Kadri Veseli Nga Aeroplani Për T’u Nisur Drejt Kosovës

Gazetari Baton Haxhiu ka deklaruar mbrëmë se Kadri Veseli kishte kërcyer nga një avion us htarak që të nisej për në lu ftë bashkë me shokët e tij
Sipas tij, arsye për këtë ishte moti i keq dhe pamundësia e aeroplanit që të zbres në Aeroportin e Rinasit.
“Për shkak të motit të keq, aeroplani us htarak s’ka mund të zbres në Aeroportin e Rinasit dhe Kadri Veseli bashkë me shokun e tij kanë kërcyer nga avioni për t’u nisur në Kosovë që të nisëshin për lu ftë sepse lu ftëtarët ishin atje. Aeroplani nuk ka zbritur, po Kadri Veseli ka kërcyer nga avioni. Ky është Kadri Veseli”, ka thënë Haxhiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *