lsh Presidenti Albin Kurti Besoni Se Me Duar Ne Gjepa l Fitoj Zgjedhjet

lsh Presidenti Albin Kurti Besoni Se Me Duar Ne Gjepa l Fitoj Zgjedhjet

Kurti tejet i bindur per fitore ne zgjedhjet e ardhshme.

Aij po kerkon te shkohet ne zgjedhje dhe thot se jam shum i bindur qe do ti fitoj zgjedhjet edhe atë me duar ne gjepa, sepse une kam punuar me duar te pasterta. Une jam i gatshem qe me hi ne zgjedhje dhe shum ma mir per kosoven është qe te shkohet ne zgjedhje sa ma shpejt, sepse fiton vendi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *