lsh Presidentja Atifete Jahjaga: Pom Habit Rinia Me Sa Mend Pe Lëshojn Kosovën E Po I Lënë Prindët Vetëm

Ish Presidentja Atifete Jahjaga: Pom Habit Rinia Me Sa Mend Pe Lëshojn Kosovën E Po I Lënë Prindët Vetëm

Atifete Jahjaga: Pom habit rinia me sa mend pe lëshojn Kosovën e po i lënë prindët vetëm
I përcjelli gjërat që po bëhen në Kosovë, por aspak nuk më pëlqen kjo gjë se çka po bajnë rinia e Kosovës, po e lëshojnë vendin e tyre. Por kanë të drejtë ashtu do bëja edhe unë me pas kanë e re, tha Jahjaga.

Por, nëse doni me ndryshu diçka në vendin tonë në Kosovë, atëherë nga populli sidomos nga rinia unë kërkoj që të më kthejnë në udhëheqësi përsëri dhe do t’i rregulloj punët

Leave a Reply

Your email address will not be published.