Lutja (Duaja) Madheshtore qe bente i Dergari Allahut Muhamed (alejhi salatu ve selam)..!

Lutja (Duaja) Madheshtore qe bente i Dergari Allahut Muhamed (alejhi salatu ve selam)..!

Prej duave (lutjeve) që bete Profeti (alejhi selam) ishin edhe këto fjalë:

“O Zot!

Kërkoj të më ruash nga fqinji i lig.

Nga gruaja që i thinjë flokët e mia para se t’u vijë koha.

Prej fëmijës që kërkon të jetë epror.

Nga ajo pasuri që mund të bëhet dënim për mua dhe nga shoku dredhak, që sytë e tij më shohin dhe zemra e tij përgjon.

Nëse sheh një të mirë tek une e gropos, e nëse sheh një të keqe e përhap.”

Silsileh Sasihah, nr 3137

Leave a Reply

Your email address will not be published.