Lutja (Duaja) qe te jep miresite botes dhe te largon nga cdo te keqe..!

Lutja (Duaja) qe te jep miresite botes dhe te largon nga cdo te keqe..!

Duaja qe te ofrot te Gjitha Miresite E Botes Dhe Te Largon nga Cdo e Keqe

Lutja qe te jep te gjitha miresite e botes dhe te largon cdo te keqe.Lutjet shume domehtnese jane ato fjale te cilat mbajne pak fjale por me shume kuptime, keto kuptime permbledjine miresiene dynjase dhe ahiretit sikur : qe ka thene Muhammedi alejhi selam ne lutje ” O Allah Zoti yne na jep te mira ne dynja dhe na ruaj nga denimi i zj’arrit”,transmeton Buhariu dhe Muslimi dhe te tjera…

Duaja qe te ofrot te Gjitha Miresite E Botes Dhe Te Largon nga Cdo e Keqe mesoje kete lutje duke shikuar videon ne vazhdim..!

Leave a Reply

Your email address will not be published.