Lutje Per Shendet ,Dua Profetike (Thuaje Cdo Dite)

Lutje per shendet ,lutje profetike (thuaje cdo dite).All-llahume afini fi bedeni,All-llahume afini fi semi ,All-llahume afini fi besari ,La ilahe il-la ente,All-llahume inni eudhu bike minel-kufri vel-fakri,we eudhu bike min adhabil -kabr la ilahe il-la ente .[O Zoti im, me jep shendet ne trupin tim,O Zoti im, me jep shendet ne te degjuarit tim,O Zoti im , me jep shendet ne te pamurit tim .S’ka teadhuruar tjeter perveç Teje .O Zoti im,kerkoj mbrojtjen Tende nga kufri ( mosbesimi ) e varferia dhe kerkoj mbrojtjen Tende nga denimi i varrit .S’ka te adhuruar tjeter perveç Teje ].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *