M.Zeka: Albini Dhe Vetëvendosja Kanë Dërguar Dë Shmi Në Hagë Ku Ndër Thaçit, Populli Duhet Ta Dijë Këtë Gjë

M.Zeka: Albini Dhe Vetëvendosja Kanë Dërguar Dë Shmi Në Hagë Ku Ndër Thaçit, Populli Duhet Ta Dijë Këtë Gjë

Njheti si Analisti i njohur politik, Milaim Zeka ka befasuar me de klaratat e tij në një emision televiziv.

Ai ka thënë se Albin Kurti ka ndihmuar Hagën që të mbledh pr ova ku ndër Hashim Thaçit, dhe vetem me shkuarjen e thaqit Albini e ka dit qe ateher mund te fitoj dhe ka punu per me dergu atje ju sjell fakte

“Albin Kurti bashkë me disa anëtar tjetër të Lëvizjes Vetëvendosje kanë dërguar dokumente kundër Hashim Thaçit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.