Ma Këpute Shpirtin 0 Biri I Nënës / Momentet E Dhimbshme Kur Familja Meson Per Djalin E Tyre 8 Vjeç Se …

Ma Këpute Shpirtin 0 Biri I Nënës / Momentet E Dhimbshme Kur Familja Meson Per Djalin E Tyre 8 Vjeç Se …

Ma Këpute Shpirtin 0 Biri I Nënës / Momentet E Dhimbshme Kur Familja Meson Per Djalin E Tyre 8 Vjeç Se …

Momente te veshtira plot dhimbje jane ato kur familjaret e 8 vjecarit marrin vesh lajmin e hidhur qe ai u mb yt nje dite me pare ne parkun e Korces.

Ky ishte momenti i trishtë kur familjarët mbërrijnë në mor gun e spitalit të Korçës dhe konfirmojnë se trupi i pajetë i 8 vjeçarit që u mb yt i përket djalit të tyre te dashur.

O bir i nënës, më iku trimi, va’jton një grua e gjunjëzuar mbi tokë që nuk dihet lidhja familjare e saj me fëmijën. Ndërsa një tjetër familjar merr per krahu qe ta qetesoje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *