Magjistari Burdushi “befason“ me këtë deklaratë për Albin Kurtin, po edhe ai ka qenë

Magjistari Burdushi “befason“ me këtë deklaratë për Albin Kurtin, po edhe ai ka qenë

Burdushi ka bërë një deklaratë interesante ku ka treguar se para një dite ishte për vizitë lideri i Vetëvendosjes.

Albin Kurti, sipas ti ai kishte kërkuar një ndihmë për te marr drejtimin e qeveris se Kosovës dhe per te ndalur largimin e te rinjve nga Kosova.“Ke te unë mire këna kalua, shumë i zoti ai far djali ishalla bahet Kryeministër. / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *