MbyII sytë nëna shqiptare E 5 Vajzave Që I Dolën Për Zot Atdheut Me U Ç K-Në/ Mbajti Me Bukë Djemt Shqiptarë, Ajo Ishte Krenari!

Mbyll sytë nëna shqiptare e 5 vajzave që i dolën për zot atdheut me U Ç K-në/ Mbajti me bukë djemt shqiptarë, ajo ishte krenari!

Qamë Demaku, nëna nga Abria e Drenasit që rriti pesë bijtë e saj për U Ç K-së, ka ndërruar jetë të shtunën e sotme.Për v dek jen e saj ngushëlloi edhe kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe ish-kryeministri Ramush Haradinaj, duke e vlerësuar lart sa kr ifi cën e saj.

Lladrovci tha se nëna Qamë ishte një h e roinë që ka pritur e përcjellë në sofrën e saj djemtë e vajzat e U Ç K-së që lu
f tu ar për ç li rim, përfshirë këtu edhe Xhevë dhe Fehmi Lladrovcin.

“Lajm i trishtuar se nga ne u nda Nëna he r oinë, nëna Qamë Demaku, nga Abria, nëna e h er oit e martires, nënë e pesë bijve. Ajo përballoi shumë vështirësi në jetë, madje edhe d ë nimet e padrejta ndaj djemve të saj. Nëna Qamë ju dha bukë dhe ku jdes edhe për he roin e her o in ën, Fehmiun e Xhevën, sa ata kanë qëndruar në Abri, duke na lënë kujtimet krenare. I përjetshëm është kujtimi për Nënën Qamë. Ngushëllime të sinqerta familjes së madhe Demaku, miqve dhe dashamirëve të familjes. Mbahuni të fortë!”, shkroi Lladrovci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.